Sanitair Vollens
 

Vervangen van verwarmingsketels door hoge rendements aardgasketels

Hogerendementsketels

Is uw aardgasketel 15 jaar of ouder? Dan heeft u er alle belang bij uw verwarmingsketel te vervangen door een nieuwe hogerendements-aardgasketel.

Aardgas is de juiste keuze, uw besparing kan 30 tot 40 procent bedragen. Aardgas is financieel voordelig, het is erg zuinig en heeft lage onderhoudskosten. Voor uw nieuwe HR+ of HR TOP verwarmingsketel kan je meerdere fiscale voordelen en premies krijgen. Meer info op www.premiezoeker.be
Aardgas is ook een milieuvriendelijke energie, lage CO2 , geen risico op bodemverontreiniging, laag verbruik,...
Moderne aardgasketels zijn ook uiterst veilig. plaatsbesparend, ...
Aardgas zuivere warmte
Junkers Junkers, Oertli, Buderus, zijn degelijke fabrikanten die kwaliteitsketels produceren. Bij vervanging stellen wij vooral condensatieketels voor. Door de opvang van de condensatie, vloeit er een deel van de warmte terug waardoor het rendement hoger dan 100% ligt. Actueel bedraagt deze 109%. Condensatieketels zijn zowel voor nieuwbouw als voor renovatie de nr. 1 oplossing. De verwarmingsketel vormt het centrum van uw CV of centrale verwarmingsinstallatie. Meestal kan men de oude leidingen blijven gebruiken. Men heeft vloerketels en wandketels.

Nieuwe ketels nemen minder ruimte in en zijn ook stiller dan vroeger.
Uw ketel kan dienen voor verwarming,  verwarming en warmwater door accumulatie (= met boiler), verwarming en warmwater op het moment van de vraag.  Het laatste snufje is om uw aardgasketel te combineren met uw installatie op zonne-energie.
Junkers
CerapurComfort
Oertli Oertli
GVR 140 condens
Buderus Buderus
Logamax plus
GB 172
Verwarmingsketels van deze merken kunnen rekenen op een dienst na verkoop, garantie, een lange levensduur, de service door een vakman. Hierboven vindt u maar een paar voorbeelden van ketels. Het volledige assortiment bestaat uit wel 100 ketels. Contacteer ons vrijblijvend, en dan maken we samen de juiste keuze voor uw nieuwe CV installatie.
Sanitair Vollens verwarmingsketels

Sanitair Vollens warmwatercomfort

website designer