Sanitair Vollens
 

Vloerverwarming

vloerverwarming

Vloerverwarming wordt het gemakkelijkste gelegd tijdens een nieuwbouw. Je wint plaats want je hebt geen radiatoren nodig. Vloerverwarming heeft zogoed als geen onderhoud nodig.

De warmte wordt perfect verdeeld. Omdat er in vergelijking met andere warmtebronnen lagere temperaturen nodig zijn, is vloerverwarming ook energiezuinig. Bij renovatie moet de bestaande vloer wel worden opengebroken. Vloerverwarming betekent heel wat meters buizen onder uw vloer een afstand van 10 cm tussen uw buizen is standaard.

Alles wat opwarmt en aflkoelt, zet uit en krimpt. Een wapening in uw chapelaag is voor vloerverwarming dan ook aangewezen. Een vloerverwarming kan je tot maximaal 30 graden opwarmen.
elektrische vloerverwarming Doordat je hele vloer opwarmt duurt het langer totdat de gewenste temperatuur bereikt is. Je kan ook combineren met klassieke radiatoren om de kamer sneller op temperatuur te krijgen. Dit houdt ook in dat vloerverwarming ook veel langer zijn warmte zal behouden.
Bij het leggen hebben we 2 hoofdsystemen: natte en droge. Bij een nat systeem worden de buizen rechtstreeks in de natte chappe aangebracht. Bij een droog systeem worden de buizen geplaatst in een constructie. Het droge systeem is beter omdat; de warmtegeleiding beter is, de kans op barsten zo goed als onbestaand zijn omdat de buizen kunnen krimpen en uitzetten.
Wij letten ook op een juiste isolatie van uw vloer, zodat de warmte naar boven komt en niet in uw grond kruipt. Ideaal voor vloerverwarming is een tegelvloer. De tegels houden de warmte ook langer vast, ze slaan als het ware de warmte op om ze nadien gelijdelijk vrij te geven.
Begetube Begetube LegsystemenWij werken veel samen met het merk Begetube, sinds jaren een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van vloerverwarming. Hun producten zijn kwalitatief hoogstaand en energiebesparend. Ze bieden het beste comfort en voldoen aan al de eisen van een moderne CV- en sanitaire installatie. Hiernaast vindt u hun folder over elektrische vloerverwarmingsystemen. Vasco vloerverwarmingEen ander topmerk is Vasco Heating met meer dan 25 jaar ervaring op de Belgische markt. Vasco betekent topmateriaal, spijkerharde garanties en jarenlange ervaring. En een uitstekende naverkoop dienst. Vasco staat 30 jaar garant voor hun vloerverwarmingsbuizen. Meer over hun tackersysteem, hun noppenplaatsysteem en hun gecoat net systeem leest u in bijgaande brochure in pdf.
Stelrad
Vasco

Sanitair Vollens warmwatercomfort

website designer