Sanitair Vollens
 

Centrale Verwarming op aardgas - volledige installaties

Begetube

Wij plaatsen volledige CV installaties gebaseerd op aardgas van a tot z. Uw verwarmingsketel vormt de kern van uw installatie. Daarnaast heeft men de radiatoren en leidingen, de regeling van de warmte (thermostaat, sensoren, brander).

Men heeft hoofdzakelijk 2 type ketels, een doorstromer die het water opwarmt op het moment van de vraag, of met boiler, waarin een hoeveelheid water op een bepaalde warmte wordt gehouden.

Verder bestaat een CV installatie uit pomp(en), thermostaatventielen en kranen, eventueel een schouw, elektrische voorziening, expansievat, ....

Al de leidingen dienen voor uw verwarming en voor uw sanitaire elementen, bad, douche, lavabo's, .....

Wij werken vooral met de merken, Begetube, Buderus, Junkers, Oertli, Stelrad en Vasco. Wij letten er op dat al de gebruikte onderdelen en materialen aan de veiligheidscertificaten voldoen. Bijna al onze materialen hebben de TUV keuring. Wat een duits kwaliteitslabel is. Dit staat voor veiligheid, kwaliteit, rendabiliteit, milieuvriendelijkheid en gezondheid.

Deze topmerken garanderen u ook een lange levensduur, al uw leidingen moeten minstens 30 a 40 jaar kunnen meegaan. Een goed onderhouden ketel 15 a 20 jaar,....  U bent nu ook verplicht om uw CV te laten onderhouden door een gekwalificeerd vakman.
schema centrale verwarmingEen perfecte CV installatie, op aardgas, geeft u altijd de warmte en het warmwatercomfort op het moment dat u er behoefte aan heeft.

Vertrouw op de ervaring van uw vakman.
Buderus
Junkers
Oertli
Stelrad
Vasco
     

Vasco heating
Moderne Radiatoren

Sanitair Vollens warmwatercomfort

website designer